Slik fungerer det

1. Velg lager og størrelse

Finn din nærmeste avdeling og se hvilke lagerstørrelser vi har tilgjengelige der. Ledige lager er merket blå eller grønn på kartet. Ved å trykke på lager finner du størrelse og pris. Du kan også bruke vår størrelsesberegner eller ta kontakt med oss om du lurer på hvilket lager som passer for deg.

2. Opprett profil og logg inn

Fyll inn personalia og opprett en brukerprofil med ønsket passord.

3. Betal for ønsket periode

Velg ønsket periode. Du kan velge å betale per måned, kvartal, halvår eller år i gangen. Beløpet blir belastet ditt visa/mastercard med en gang og du kan ta i bruk ditt minilager Trondheim med en gang.

4. Du kan nå ta i bruk ditt lager via telefon

Minilagerløsingen er helautomatisk og du benytter din mobiltelefon for å åpne ditt lager. Følg instruksjonene som er gitt på «Min side». Du kan også åpne lager via din brukerprofil. Om du trenger ytterligere hjelp, vennligst kontakt oss.

Spørsmål & Svar

Her har vi samlet en oversikt over relevante spørsmål/svar som vi mottar henvendelser på. Vennligst se over dette før du kontakter oss. Vårt minilager holder til i Trondheim. Vinterlagring og generelt sesonglagring for eiendeler er det minilager trondheim vanligvis blir brukt for.

1. Hvordan får jeg tilgang til mitt minilager?

Minilagerløsingen er helautomatisk og du benytter din mobiltelefon for å åpne ditt lager. Følg instruksjonene som er gitt på «Min side». Om du trenger ytterligere hjelp, vennligst kontakt oss

2. Hva skjer når leieperioden opphører?

Hvis du har hentet ut alle eiendeler fra ditt minilager trondheim så blir lageret klargjort for neste bruker. Hvis du ikke har hentet ut eiendeler vil du bli belastet med vår dag-rate helt til du tømmer lokalet.

3. Hvordan fungerer betaling?

Du betaler enkelt ved å benytte ditt visa/mastercard på vår nettside. Beløpet blir belastet med en gang og du kan ta i bruk ditt Minilager Trondheim med en gang

Hos oss blir du fornøyd!

Ikke bare kan vi gjøre det enkelt for deg å sette bort ting du ikke har plass til, vi garanterer at prisen du får er den laveste i Trondheim!

Mobil-tilgang
Lås opp lageret ditt ved å bruke mobilen, så enkelt!
Åpningstider
Minilageret er åpent 05:00 – 00:00. Her kan du lagre og hente når det måtte passe deg.
~
Sikkerhet
Våre lagerrom er inne i et eget bygg. Hvert enkelt minilager har egen elektrisk lås som gir adgang kun til deg som kunde.
KAMERAOVERVÅKNING
Våre minilager trondheim er kamera- overvåket, slik at du skal føle deg trygg om noe skulle skje.
Angrerett
Her hos oss har du sju dagers angrerett etter betaling.
Lave priser
Vi tilbyr noen av de laveste prisene på markedet både for privat-kunder og bedrifter.